билетен

билетен
билѐт|ен, -на, -но <-ни>
прил
билетен център biglietterìa f

Български-италиански речник. 2015.

Игры ⚽ Поможем написать курсовую

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”